Acasa  Servicii  Contact  Harta site  Copyright 

Da-i omului un peste si il vei hrani pentru o zi; invata-l cum sa pescuiasca si il vei hrani toata viata

 

Ce este psihoterapia

 

Intrebari frecvente

 

Metode de psihoterapie

 

Articole si Link-uri utile

Confidentialitate

Site-ul www.psihoterapiecabinet.com.ro intelege importanta confidentialitatii informatiilor oferite de catre utilizatorii site-ului. Site-ul www.psihoterapiecabinet.com.ro nu colecteaza informatii despre utilizatorii site-ului, iar informatiile parvenite in urma accesarii paginilor site-ului (adresa IP, etc) nu vor fi folosite in nici un fel.

Site-ul www.psihoterapiecabinet.com.ro interzice utilizarea in orice scop a numelor prezente pe site.

Termeni legali

Proprietate intelectuala

Continutul site-ului www.psihoterapiecabinet.com.ro este proprietate privata si nu poate fi reprodus in scopuri comerciale fara acordul scris. Definim prin CONTINUT toate informatiile continute in site sub forma de text, date, software, fisiere audio sau video, imagini statice, impreuna cu totalitatea componentelor site-ului.

Referintele site-ului www.psihoterapiecabinet.com.ro catre continut extern (alte site-uri) nu fac obiectul acestui document. Referintele altor site-uri catre paginile site-ul www.psihoterapiecabinet.com.ro sub forma de link sunt permise numai cu acordul scris al proprietarilor site-ului.

Securitate

Proprietarii site-ului www.psihoterapiecabinet.com.ro declara ca s-au depus toate eforturile pentru a se asigura ca materialele prezentate pe site nu contin secvente de cod potential daunatoare. Cu toate acestea, avand în vedere ca nu putem controla acest lucru, nu oferim nici un fel de garantii privind securitatea informatiilor transferate prin Internet, iar utilizatorul va fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care este accesat site-ul www.psihoterapiecabinet.com.ro sau de alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea oricaror materiale prezente pe site.

Limitarea raspunderii

Utilizarea informatiilor prezente pe site se face pe propria raspundere a utilizatorilor. Site-ul www.psihoterapiecabinet.com.ro nu va fi responsabil pentru nici o pierdere suferita de catre utilizator, directa sau indirecta, rezultata din sau legata in orice fel de folosirea site-ului.

Materialele prezentate pe site reprezinta rezultatul studiului autorilor si trebuie considerate ca atare. Proprietarii site-ului www.psihoterapiecabinet.com.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru exactitatea stiintifica a acestor materiale. Prin accesarea paginilor prezente pe site va exprimati acordul fata de termenii legali prezentati mai sus. In situatia in care nu sunteti de acord in totalitate cu conditiile prezentului document, va rugam sa incetati accesarea site-ului www.psihoterapiecabinet.com.ro.

Copyright © 2009 www.psihoterapiecabinet.com.ro